Ne mora sve rečima da objasni: Zbunjujući signali kojima vam poručuje SVIĐAŠ MI SE

Muškarci često imaju problema da izraze svoja osećanja, ali moguće ih je iščitati iz načina na koji se ponašaju.

Znakovi kojima odaju da im se sviđate često mogu biti zbunjujući i teško ih je prepoznati. Zato vam u nastavku donosimo one najmanje očite načine na koje momci pokazuju da im je stalo do vas, kako biste ih ubuduće na vreme prepoznale i odgovorile na njih:

1. Uozbilji se kada ste blizu njega

U društvu je inače poznat kao duhovit lik, koji nikad ne ćuti, ali kada ste vi u blizini on postane miran kao bubica. Ovo je zapravo poprilično očigledan znak da mu je stalo do vas i vašeg mišljenja, pa ne želi pred vama ostaviti loš utisak ni na koji način.

2. Poštuje vaša pravila

Dogovorili ste se da se čujete tek nakon nekoliko dana i on je čekao i pozvao vas tačno u dogovoreno vreme. Verovale ili ne, to je jedan od znakova kojima pokazuje da mu se zaista sviđate, jer ne želi da prekrši vaš dogovor, pa će radije strpljivo čekati da vam se javi.

3. Vređa vas

Izreka “ko se tuče taj se voli” nije besmislena. Momci se toga često drže i kada odrastu, te pokušavaju da vam se približie tako što vas uvrede ili zadirkuju jer ne znaju kako da vam drugačije daju do znanja da im se sviđate. Znamo da je to nezrelo, ali i ovo je definitivno jedan od znakova na koje biste trebali da obratite pažnju.

4. Hvalisav je

Ironično, jedan od najčešćih znakova da se sviđate nekom momku je kada se pred vama ponaša kao da najviše na svetu voli samog sebe. Takođe jako detinjasto, ali i poprilično očigledno.

5. Izbegava fizički kontakt

Ako vas baš nikada ne dodiruje ili grli, a s drugim prijateljima to često radi, moguće je da sa vama izbegava fizički kontakt jer prema vama oseća nešto više od prijateljstva, pa mu takve stvari izazivaju nelagodu.

Izvor: index.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *