Momci otkrili šta najviše vole da vide na devojkama: 5 stvari koje će privući baš svakog frajera!

3. Jaki make up zamenite nude izgledom
Možda se zbog tehnike smokey eyes žene osećaju više seksi, ali 66 posto muškaraca ne smatraju svoju partnerku atraktivnijom kada nosi tamniji make up. Većina muškaraca naime, voli prirodniji izgled pa umesto crvenog karmina i tamnih tonova na očima izaberite sjaj ili nude ruž i minimum šminke na licu.

4. Otvoreni seksepil zamenite pritajenom senzualnošću
Iako je uvaženo mišljenje da je žena seksepilnija kada pokaže više gole kože, muškarcima će prilikom prvog izlaska biti privlačnija ukoliko malo pritaji seksepil i ostavi nešto njihovoj mašti.

Ukoliko dugoročno žele da zainteresuju muškarca izgled bi trebalo da šapuće seksepil, a ne da ga vrišti. Zanimljivo je i kako im je žena najprivlačnija kada se ujutro uvuče u njegovu, napola zakopčanu košulju. Muškarcima je to naprosto neodoljivo seksi.

Fizički izgled je u sasvim drugom planu.
5. Trendi oeću zamenite klasičnim izgledom
Čini se da skockani izgled koji šalje poruku kao da ste sišli s modne piste kod muškaraca ne prolazi baš najbolje. Istraživanje koje je proveo Zooks otkriva kako muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Izbor s kojim ne možete da pogrešite su svevremenske farmerke i obična majica. Isto pravilo vredi i za nakit.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *