Ako se pronađete u tekstu blago vama: 10 osobina koje imaju samo dobri ljubavnici

Budite svesne sebe.

Samopouzdanje je najveći afrodizijak koji imate i nijedan seksi veš ili stimulansi ne mogu da mu pariraju.

Ne stidite se da budete glasni

Muškarci nisu uvek sigurni šta žena želi i uživa li uopšte ako ona sama ne pruža nikakvu povratnu informaciju. Oni žele da znaju jesu li na pravom putu, a ovo je savršen način. Zvukovi u krevetu podrazumevaju sve – od uzdaha do malih nagoveštaja ili „prljavog“ razgovora.

Spontanost.

Kad smo muškarce pitali šta je najbolja stvar koju žena može učiniti tokom seksa, jedan se odgovor posebno isticao – spontanost. Od dočekivanja u seksi donjem rublju, do iznenadnog oralnog seksa, to su sitne stvari koje imaju veliki efekt baš zato što idu izvan granica uobičajenog.

Fizička spremnost.

Istraživanja su pokazala kako je fizička spremnost veliki afrodizijak za žene, ali vas takođe može učiniti boljim u krevetu. Na primer, vežbanje potiče fokus, podiže libido, poboljšava vašu izdržljivost i jača samopouzdanje.

Duhovitost.

Neko ko je sjajan u krevetu može izvući duhovitu stranu u svakoj situaciji, a tako bi i trebalo da bude. Seks bi trebao biti zabavan, zar ne? Možda se nećete sjećati najjačeg orgazma koji ste imali, ali sigurno nećete zaboraviti situaciju kad ste pali s kreveta jer ste se toliko uneli u poljupce i zagrljaje da niste ni primietili koliko ste blizu ivicekreveta. Čudni zvukovi, neuspešne poze i smešne scene sastavni su dio seksualnog života, ali ako pronađete užitak u tim nesavršenostima jednako kao i u nezaboravnim orgazmima, to će vas činiti odličnim u krevetu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *