Kako dobiti što želimo u ljubavi

Postoji suptilna taktika da dobijete ono što želite u ljubavnom životu – i nema nikakve veze s naporom ili srećom. Istraživanja pokazuju da specifične riječi, govor tijela i simboli mogu utjecati na ljude tako da ni ne primijete što se zapravo događa. Evo kako koristiti poteze koji utječu na podsvijest da biste dobili što želite

d

Ako želite: izgledati privlačnije pri upoznavanju muškarca

Kako to ostvariti: Pričajte o ljetovanju na moru koristeći senzualne pojmove (npr. „Koža mi je bila prekrasan nakon sunčanja“) da bi stvorio vizualnu sliku.

Zašto to djeluje: Prema riječima psihologa, ovaj zavodljiv govor pomoći će da on poveže vašu osobnost sa sočnim senzacijama koje opisujete.

Ako želite: osvojiti dečka za večerom

Kako to ostvariti: Suptilno mu dotaknite ruku kad posežete za kruhom

Zašto to djeluje: To je provjereni način da zadobijete nečiju pažnju. Recimo, prodavači automobila imaju veću razinu zadovoljstva kupaca kada radnici neprimjetno dotaknu svoje klijente. Dodir aktivira ljudsku želju za povezivanjem.

Ako želite: dobiti iskrene reakcije od dečka

Kako to ostvariti: Odvedite ga u restoran uređen mekim ženstvenim linijama i namještajem

Zašto to djeluje: Istraživači misle da boravak u takvom okruženju može utjecati na osobu da se ponaša na ‘ženski način’ u smislu komuniciranja. To znači da će on najvjerojatnije biti iskren i otkriti vam svoje prave osjećaje.

Cosmopolitan.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *