Čudnovati razlozi koji vam mogu upropastiti vezu

Mislite da je pozitivno što ste se zbližili s dečkovom mamom i svaki dan pijete kavu? Pažnja, pažnja, možda vas baš to posvađa s dragim! Ili razmaženi mačak koji se ugurao u krevet između dragog i vas

Imate mačku? Možda zato teško pronalazite dečka

Imate psa ili mačku

Anketa provedena u Velikoj Britaniji pokazala je da 28 posto ljudi ne bi ušlo u vezu s osobom koja ima kućnog ljubimca, pogotovo ako on spava s njom u sobi. Ili još gore, u krevetu.

Imate super odnos s njegovom mamom

Možda bi Jennifer Aniston ostala s Bradom Pittom da se nije toliko zbližila s njegovom mamom. Naime, studija Sveučilišta u Michiganu dokazala je da parovi imaju 20 posto više šansi za prekid ako se djevojka jako sprijatelji s dečkovim roditeljima. Priznajte da to niste očekivali. Činjenica da ste s dečkovom mamom u toplo-hladnim odnosima zapravo bi vam mogla pomoći.

Putujete na posao javnim prijevozom

Ima smisla. Kad se nakon cijelog dana na poslu ili faksu umorni i pod stresom vratite kući (nakon polusatnog truckanja u krcatom autobusu, tramvaju ili vlaku), vrlo je lako planuti na osobu s kojom ste u vezi. Rizik prekida u tom se slučaju povećava za vrtoglavih 40 posto, pokazalo je istraživanje provedeno na jednom švedskom sveučilištu.

Stalno držite mobitel pokraj sebe
Naravno da nije pristojno brbljati s mamom na telefon dok vam dečko navečer pokušava prepričati svoj dan, i to vjerojatno ne radite. Ali istraživanje sveučilišta u Essexu pokazalo je da će već sama prisutnost mobitela prouzročiti svađu ili prekid. Parovi su priznali da ih jako smeta ako je njihov partner ovisan o svom mobitelu, tj. stalno ga drži pokraj sebe i provjerava jer drugu stranu to čini nesigurnom i sumnjičavom.

Cosmopolitan.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *