Znate li zašto odbijate frajere?

Zgodni ste, uvijek dobro raspoloženi i znate da ste zabavni u društvu – a muškarci vam ipak ne prilaze. Za to postoji mnogo razloga, uglavnom sitnica koje iritiraju snažniji, ali ponekad mnogo sitničaviji spol

Muško društvo
Ako ste uvijek okruženi frajerima, gotovo nikad vam neće prići netko tko vas ne poznaje. Sljedeći put pokušajte razumjeti “slatkog dečka koji vas pola sata mjerka sa šanka, a dali ste mu sve signale da vam slobodno priđe”. Naime, nije lako prići djevojci okruženoj muškarcima, pitati vas što biste popili, predstaviti se, pozvati vas na ples ili nešto slično.

Čašica previše
Ako ste previše popili u kafiću ili klubu, rijetko koji muškarac će vam prići. Dečki jednostavno ne vole pripite cure. Ne znamo boje li se vašeg povećanog samopouzdanja nakon pokoje čaše pića ili jednostavno ne vole cure “pod gasom”.

Previše ste izazovni
Ako se odjenete i ponašate previše seksi, muškarci vas se boje. Kad vide zgodnog komada, boje se da ga nisu dostojni te da će se osramotiti ako priđu.

Prsten na ruci

Ako imate prsten nalik vjenčanom, definitivno će vam rijetko tko prići. Mislim da vam ne moramo previše objašnjavati.

Previše prčkate po mobitelu
Ako djelujete “zauzeto”, odnosno stalno telefonirate ili tipkate po “laptopu”, nećete privući pažnju muškaraca. Dečkima je mnogo lakše prići djevojci koja djeluje kao da se dosađuje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *