“Zaljubila sam se! U drugoga!”

U vezi smo, sve je naizgled prekrasno, a odjednom – grom iz vedra neba! Zaljubili smo se u drugog frajera! Što napraviti? Je li to samo prolazni hir ili je vrijeme za nova iskušenja?

Prije nego što kažete dečku: “Dragi, zaljubila sam se. Ali, nažalost, ne u tebe!”, dobro razmislite. Morate se pitati je li doista riječ o zaljubljenosti ili vam se svidjelo mišićavo tijelo slatkog dugokosog dečka? Morate se pitati treba li uništiti vezu u koju ste mnogo uložili? Najvažnije je ispitati što doista osjećate prema partneru! Ako su osjećaji snažni, onda je vjerojatno samo riječ o tjelesnoj privlačnosti prema drugoj osobi.

A takve maštarije nisu grijeh sve dok u vezi niste tužni i razočarani – tek tada treba početi tražiti ozbiljne razloge za prekid veze jer razočaranje, depresija i tuga nisu osjećaji koji vam trebaju u vezi! No, možda jednostavno želite razbiti rutinu i probuditi nove strasti. Onda trebate razgovarati s dečkom jer želja za drugim može značiti samo da želite oživjeti “napet” odnos sa sadašnjim dečkom.

Kad popričate s dečkom, analizirate sve za i protiv, tek tada trebate analizirati osjećaje prema obojici. Što je na novom liku toliko fascinantno da riskirate prekid veze? Ako onda shvatite da vaša veza nema više nikakva smisla, vrijeme je da sadašnjem dečku kažete zbogom.

No, postoji još jedna “sitnica”: prije nego što se odlučite na prekid, morate biti najmanje dvjesto posto sigurni da novi frajer osjeća prema vama isto što i vi prema njemu! Morate biti sigurni da želi ozbiljnu vezu i da vam ne obećava brda i doline samo zato što vam se želi uvući u gaćice! Pazite da se ne opečete te zbog slijepe zatreskanosti ne izgubite obojicu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *