Osvojite frajera u tren oka

Nemojte čekati – od lovine postanite lovac! S ovim ćete strategijama garantirano uhvatiti željenog muškarca – i to tako da neće primijetiti, nego će misliti da je on uhvatio vas…

Pravilan odabir odjeće

Odjenite se ženstveno i naglasite ono što muškarci vole: kosu, usne, grudi, stražnjicu, noge. Ali, oprez – ako ćete izgledati previše seksi, postoji mogućnost da će se prepasti!

Seks prodaje

Pobrinite se da razmišlja o seksu, ali nemojte biti previše direktni. Na primjer, kad pijete koktel ili sok, mazno se igrajte slamkom ili čašom.

Pobrinite se za tjelesni kontakt

Lagani, neprimjetni dodiri po ramenima, ruci ili nozi premostit će distancu među vama.

Preuzmite inicijativu

Muškarci se boje blamaže pa ih je strah prići vam i započeti razgovor. Pomozite mu tako što ćete mu se smješkati i često ga gledati u oči – to će mu dati osjećaj sigurnosti.

Osvojite ga gurmanskim receptima

Na primjer, teleći odrezak u umaku od zelenog papra – koji muškarac može odoljeti dobrom komadu mesa. Ili, na primjer, recite mu da radite najbolju sarmu na svijetu. Cijenit će vaš trud. A za desert mu predložite jagode sa šlagom. To će zasigurno zagolicati njegovu maštu!

Potrudite se da se osjeća dobro

Mnogi muškarci misle da vas moraju impresionirati nekom “predstavom”. Napravite mu uslugu i pokažite mu da uživate u tome – da se osjeća kao pravi frajer!


Nastavak na sljedecoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *