Osobine koji svaki muškarac priželjkuje kod svoje partnerice

Kad malo bolje razmislimo, u pitanju su iste one stvari koje mi volimo kod muškaraca! Izgleda da na kraju ipak ne potičemo s baš totalno različitih planeta.

1. Iskrenost

Pravi muškarac poštuje iskrenu ženu. U svijetu lažnih komplimenata i ljubomore iskrenost je pravo osvježenje. Za njega ne postoji ništa bolje od žene koja će mu iskreno odgovoriti na njegova pitanja. Možda se i naljuti, ali vjerujte, dobro će razmisliti o vašim riječima.

2. Empatičnost

Muškarci i žene potpuno su različiti i baš kao što oni nikada neće shvatiti kako je biti u ženskoj koži ni mi ne možemo shvatiti kako je biti muškarac. Kada im je teško ili kada ih nešto muči, muškarcima je veoma važno da ih partnerica sasluša i pokuša ih razumjeti – bez obzira koliko joj to možda zvučalo nebitno.

3. Prihvaćanje

Svi smo mi sastavljeni od mana i vrlina i nitko nije savršen. Baš kao i žene, i muškarci žude da ih partnerice prihvate takve kakvi jesu. Od kopanja po prošlosti i pokušaja da promijenite odraslu osobu neće izaći ništa dobro.

4. Povjerenje

Ako je pokazao da je osoba od povjerenja, ono što svakom muškarcu puno znači je uvjerenje da mu partnerica vjeruje. To mu daje snagu i sigurnost.

5. Ambicioznost

Svaki ambiciozni muškarac istu osobinu voli i kod svoje partnerice. Organizirane i spretne poslovne žene njima su jako seksi.

Nastavak na sljedecoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *