Kako prepoznati ženskaroša?

Nekoliko upozoravajućih znakova

Mnoge žene padaju na pogrešne muškarce, a zbog svoje su naivnosti i česta meta ženskaroša. Ako ste i sami bili u takvoj situaciji, sada ste zacijelo mnogo pametniji pa znate kako prepoznati pravog ženskaroša.

No postoje i one žene koje se možda s takvim tipom još nisu susrele ili jednostavno uvijek padnu ne njegove slatke riječi. Po čemu se ženskaroš razlikuje od dobrog muškarca i po kojim ga znakovima prepoznati, otkrivamo vam u nastavku teksta.

On točno zna kako se odnositi prema ženi, sve radi kako treba i govori vam mnoge lijepe riječi kako biste se osjećali vrlo posebno. Zvuči idealno, no trebali biste se zapitati koji su njegovi motivi.

Imajte na umu da je cilj ženskaroša samo jedan – odvesti vas u krevet. Kad to napravi, već će početi tražiti svoju sljedeću metu. Stoga se radije poštedite boli i u širokom luku zaobilazite takve muškarce, osim ako vam je stalo samo do seksa.

Ima lošu reputaciju

Ženskaroši uglavnom imaju lošu reputaciju i svi znaju kakvi su, no takvi tipovi nekako uvijek uspijevaju pronaći svoje mete. Ako vas prijateljice upozoravaju da je taj tip slomio već mnoga srca, nemojte ignorirati upozorenja misleći da se promijenio.

Malo govori o sebi

Jedan od znakova koji bi mogao upućivati na to da je ženskaroš je i ako ne želi puno pričati o sebi. Ako vi uvijek samo pričate o sebi, a on je tajnovit u vezi svog života to je prilično sumnjivo i moglo bi značiti da od vas skriva neke tajne pa nemojte zanemarivati takvo ponašanje.

Nastavak na sljedecoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *