Gleda vas isključivo kao prolaznu stvar: 5 znakova da mu niste uopšte bitni

Kada ste sami, njegova ste boginja, a kada je neko drugi u blizini, kao da više nije siguran u kakvom ste tačno odnosu, ni šta želite. Nesiguran, lažov, manipulator ili nešto treće… jedno je sigurno – niko ne zaslužuje tretman u kojem je jasno da ne zanimate nešto posebno partnera, a evo koji znakovi to potvrđuju.

Njegov je status na društvenim mrežama i dalje singl iako se viđate već neko vreme.

Hmmm…. zar zaista treba još malo da razmišljate da da stavite tačku na ovo priču zvanu “veza”. Da razjasnimo odmah da nisu društvene mreže nešto oko čega da pridajemo toliko pažnje i da uzimamo infomracije sa istih zdravo za gotovo. Ali, ako ste mesecima u nekom odnosu i on se na Fejsbuku ponaša i dalje kao da je singl i na tržistu, očigledno je da mu nije stalo kao što ste vi mislili da jeste.

Viđate se isključivo kod njega ili na nekim skrivenim, mračnim mestima

Sećate se epizode iz nama omiljene serije “Seks i grad” u kojoj je Zverka izodi Keri na večeru u neki čudan restoran s prigušenim svetlima, nimalo popularan i poluprazan? Ona vrlo brzo shvata očemu je stvar i baca karte na sto. A vi, šta ćete učiniti? Za početak zakažite viđanje na nekom popularnom mestu gde izlazi ceo grad i čekajte njegovu reakciju.

Nastavak na sljedecoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *