PAROVI IZ PAKLA: 10 katastrofalnih horoskopskih kombinacija koje kao da je sam đavo spajao

 

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2018: Škorpija se provodi, Vodolija mašta, Ovan fascinira sve oko sebe

Lav

Lavovi vole da se okruže zabavnim ljudima koji će im pomoći da budu još više u centru pažnje. Ako se smuvaš sa Škorpijom, vrlo brzo će te spustiti na zemlju i ugušiti svojom posesivnošću. One takođe mogu da budu veoma posesivne i ljubomorne i definitivno ti neće odgovarati da te svaki put kada se upustiš u malo flerta preseče njegov ljubomoran pogled.

Devica

Ako postoji jedna stvar koju ovaj znak prezire, to je jurnjava. A upravo to je nešto što Strelac obožava. Njegov opušten stav će te dovoditi do ludila i nikada nećeš znati kako zaista stoje stvari u vezi. Kao Devica znaš šta sve nije dobro za tebe, a Strelac je možda najgora stvar.

 

Vaga

Vage vole harmoniju, ali to ne znači da stvari uvek moraju da budu iste. Istina je da će te Devica potpuno ugušiti svojom potrebom da uvek bude u pravu, a sve ono zabavno i fabulozno u vezi sa tobom će vrlo brzo izbledeti.

 

Evo kako vas muškarci prave budalama

 

Pročitajte i  Ovo je njihovo leto iz snova: Žene iz ovih 5 horoskopskih znakova očekuju sudbinski susreti i predivne romanse

Škorpija

Moramo da priznamo da između Ovna i Škorpije postoji određena hemija – ona koja iz vas izvlači samo najgore. Kada ste zajedno fokusiraćete se samo na sopstvene potrebe i nećete mariti za potrebe partnera. Ovan želi da stvari uvek budu po njegovom, a Škorpiji to uopšte ne odgovara. Veza bez popuštanja samo će ti doneti frustraciju i bol.

 

Pročitajte i  Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Raku 13. jula 2018: Pazite šta radite u ovom periodu jer će se posledice osećati godinu dana

Strelac

Bik i Strelac su dve potpune suprotnosti i nemaju gotovo ništa zajedno. Bik voli da igra bezbedno i u vezi bi se osećala gotovo ugušeno, a znaš da to ne možeš da podneseš. Ali to nije sve. Bikovi ne vole promene, a one su za tebe pokretačka energija.

Nastavak na sljedecoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *