PAROVI IZ PAKLA: 10 katastrofalnih horoskopskih kombinacija koje kao da je sam đavo spajao

Možda si pala na lošeg momka, i to je u redu sve dok nije loš po tebe. Nažalost, postoje neki tipovi koji nisu ni loši ni dobri, ali predstavljaju paklenu kombinaciju.

 

Ovan

Ništa nije bolje od malo ljubavne jurnjave, a Bik će vam je i te kako pružiti. Ako se spanđate sa njima, kada raskinete (a hoćete), napraviće vam scenu koju ćete dugo pamtiti. Proklinjaćete sebe što ste uopšte ulazili u vezu sa njim.

 

JEDNA REČ TE MOŽE KOŠTATI VEZE: Ne pominji je ni u šali, a kamoli u svađi

 

Pročitajte i  Fatalna zaljubljivanja, venčanja i bebe: Ova 3 horoskopska znaka imaće najuzbudljiviji ljubavni život tokom leta 2018. godine

Bik

Imate tendenciju da preozbiljno gledate na stvari, ali to nije slučaj sa Strelcem. Njegov „šta god“ stav će te dovesti do ludila, a onog trenutka kada pokušate da ga zaključate u vezu, otići će. Jedina stvar koja će vam nedostajati u vezi sa ovim znakom biće sve te male psihološke igre koje ste redovno upražnjavali.

 

Blizanci

„Ustaj!“ – ovoga ćeš se naslušati ako se smuvaš sa Jarcem. Najviše mrziš kada ti je dosadno, a to će ti postati redovna stvar ako odlučiš da budeš sa Jarcem. On je jednostavno previše vredan i praktičan za tebe, ali vezu će stvarno uništiti njegova beskompromisna iskrenost. Ponekad ti nije potreban brutalno iskren odgovor – već osoba koja će te nasmejati.

 

Rak

Sve što želiš jeste malo mira, sigurnosti i podrške. Da li je to mnogo? Za Vodoliju svakako jer on voli zabavu i slobodu. Njegova emotivna odvojenost ti neće mnogo pomoći u trenucima u kojima ti je potrebna podrška i tada ćeš misliti da je jednostavno bolje da budeš sama. I bićeš u pravu jer je bolje biti singl Rak nego Rak u vezi sa Vodolijom.

 

test


Nastavak na sljedecoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *