Pitali profesora zašto se nikada nije ženio: Njegov odgovor ih ostavio u čudu!

Iako imate izrazito nesebičnu crtu, ljudi ne bi trebalo da prečesto pokušavaju da vas nasamare. Saturn je poznat kao vetrovita planeta, a vetrovi mogu postići brzinu do 1800 km/h. Ako se neko pokaže kao lažan, odstranićete ga iz svog života i više neće imati koristi od vaše velikodušnosti.

Duše Saturna mogu imati problema sa samopouzdanjem, ali u vašim 40-ima, 50-ima ili 60-ima imaćete barem jednu priliku da to promenite! Budite hrabri i učinite to. Doći će vaše vreme da budete zvezda, da pokažete i iskoristite svoj talenat koji se naizgled pojavljuje niotkuda.

6. Venera
Vi ste odabrali Veneru, planetu ljubavi koja svetli svetlije od bilo čega na noćnom nebu osim Meseca. Ljubav i dobri odnosi bitni su za vašu duševnu svrhu u ovom životu. Vi sijate uz podršku bliske porodice ili partnera. Venera je planeta rađanja i plodnosti i donosi život i kreativnost ovom svetu.

.
Za neke duše Venere, to znači da dajete svoju ljubav i podršku deci koja su srodne duše (prijatelji s kojima ste se iznova i iznova rađali). Za druge to znači da se vaša duša hrani kreativnim idejama – novim načinima obavljanja stvari, pisanja, umetnosti, dizajna, kuvanja.

Venera je također planeta saosećanja, tako da su mnogi od vas iscelitelji i osobe koje se bave dobrotvornim radom – ako radite na ovom području, uzmite ovo kao znak da živite svrhu svoje duše.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *