Pitali profesora zašto se nikada nije ženio: Njegov odgovor ih ostavio u čudu!

Duše Jupitera, vi ste dar svima nama i iz dubine našeg srca (Sveta), zahvaljujemo vam. Hvala što ste to što jeste.
Ps: Jednom ćete pročitati članak, otputovati na neko mesto ili videti program/film koji će vas inspirisati, podstaknuti vam saosećanje i tada ćete to shvatiti kao smernicu. Dok se to ne dogodi, nećete razumeti ovu poruku.

2. Mars
Odabrali ste Mars, planetu strasti, pokreta i odlučnosti. Ovo je karakter vaše duše. Rođeni ste s potrebom da obavljate stvari, da činite da se stvari događaju. Dok drugi sede i razgovaraju, vi ste u akciji. Ako iz bilo kojeg razloga ne osećate da je to važno za vas, to znači da zanemarujete energiju Marsa unutar vas.

Imate moć da napravite promenu u svom životu, svom poslu, svojoj zajednici i dalje. Ako se osećate frustrirano svojim životom, to je zato što ne verujete dovoljno u sebe. U njemu je goruća vatra, pustite da vas apsorbuje. Izađite iz svoje zone udobnosti. Rođeni ste da budete odvažni i hrabri i da živite častan život.

Mars je povezan s ratom, on je planeta života i smrti. To znači da je vaš život verovatno vrlo cikličan – možda ćete u životu iskusiti dva ili tri glavna ciklusa. Da biste iskoristili ovu energiju, budite spremni da uvek pustite jedan ciklus i prigrlite sledeći. Marsove duše – živite sa strašću, briga je za druge.

Ps: Ako smatrate da je prošlo više od dve godine bez neke strasti u vašem životu (bilo da je to ljubav, posao ili hobi), vreme je da se suočite s istinom i krenete u novom smeru.

3. Merkur
Samo nekolicina odabranih od vas će odabrati ovu planetu. Odabrali ste Merkur, najbližu planetu Suncu. Iako je najmanja od svih planeta (možete je ispustiti u Atlantski okean), najbrže se kreće, obiđe oko sunca u 88 dana. To znači da imate sposobnost da brzo delujete.

Nastavak na sljedećoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *