Pitali profesora zašto se nikada nije ženio: Njegov odgovor ih ostavio u čudu!

Ako napunite teglu prvo teniskim lopticama, samo tada postoji mogućnost da je napunite ostalim stvarima. Ako biste pokušali s drugačijim redosljedom, npr. prvo napunite teglu vodom ne bi bilo mjesta ni za što drugo.

Isto važi u životu. Ako potrošite sve svoje vrijeme i energiju na male stvari, nikada nećete imati mjesta za one važne stvari, niti ćete postići prave ciljeve koje želite ostvariti u svom životu. Stoga, strogo vodite računa o redoslijedu kojim rješavate stvari tako da one koje su od najveće važnosti nikada ne prepustite na milost i nemilost onima koje su od manje važnosti. Radite po prioritetima – profesionalci i amateri upravo se razlikuju po svojoj sposobnosti jasnog određivanja i očuvanog djelovanja prema unaprijed utvrđenim prioritetima.”

Jedna od studentica je podigla ruku i upitala što je onda predstavljala kava. Profesor se nasmijao. “Drago mi je da ste to primjetili i pitali. Bez obzira koliko mislite da vam je život pun ili preopterećen, vjerujte da uvijek možete i trebate pronaći vremena za kavu s dragim osobama.

Pročitaj još: Planeta koja te najviše privlači otkriva tvoju univerzalnu životnu energij

Smatra se da su planete živi, samoregulišući organizmi (oni nisu “stvar”, nego stvarna, živa stvorenja kao i ljudi). Svi mi međusobno vibracijski utičemo jedni na druge.
Svaka planeta ima jedinstvenu vibraciju, a planeta koji nas privlači mnogo govori o vašoj ličnoj bazi vibracije (to je onaj temeljni deo vaše duše koji se ne menja).

Pogledajte planete u nastavku. Koja vas privlači? Odaberite samo jednu.

Sada pročitajte svoj rezultat … ..

1. Jupiter
Jupiter je planeta velikodušnosti i širenja – što znači da je vaša duša prirodno velikodušna – možete dati više nego što primate u ovom životu, ali tako ćete živeti svrhu duše. Vi ste evoluirano biće i izabrali ste telo u kojem se nalazite i život koji živite zbog nekog razloga.

Ovo je verovatno poslednji put da se inkarnirate (rađate) na Zemlji pre nego što se prebacite na višu dimenziju. Pa što to sve znači praktično za vaš zemaljski život? To znači da ste rođeni da biste poboljšali živote drugih ljudi – počevši od porodice do šire društvene zajednice, piše Conscious reminder.
Jedina je opasnost da vas neko kome ste potrebni ne zarobi, a to može biti član porodice, prijatelji ili ljubavnici. U nekom trenutku morate reći dosta, čak i ako vam to stvara osećaj krivice. Vi ste predodređeni da pomognete mnogima, a ne nekolicini.

Nastavak na sljedećoj stranici:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *